Incredibil! Gabriela Firea a dezvăluit ce salariu are Cristina Neagu

| 26 feb, 15:58

Gabriela Firea a dezvăluit ce salariu are Cristina Neagu, ceea ce este un fapt fără precedent, întrucât salariul unui angajat este o informație confidențială.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a dezvăluit ce salariu are Cristina Neagu la CSM București, ceea ce este un fapt fără precedent, întrucât salariul unui angajat este o informație confidențială.

Handbalista Cristina Neagu a cerut un salariu mai mare pentru a continua la CSM Bucureşti, dar primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat că solicitările celei mai bune handbaliste din lume sunt peste posibilităţile clubului.

Totodată Gabriela Firea a dezvăluit ce salariu are Cristina Neagu.

"La începutul acestui an au fost mai multe discuţii, care s-au precipitat în ultimele zile. A fost o solicitare a impresarului Cristinei Neagu, de a i se majora salariul la 20-21.000 de euro, de la 17.500, cât are acum. Doamna Gabriela Szabo m-a informat şi s-a discutat în Consiliul de Administraţie.

Cu tot respectul pentru Neagu, valoarea ei şi ceea ce înseamnă ea, nu ne permitem să-i oferim un salariu mai mare decât cel actual. Nu i-am diminuat salariul după accidentare şi i-am făcut o ofertă de a menţine salariul anterior chiar şi în această perioadă de convalescenţă", a explica Gabriela Firea la Digi Sport.

Primăria Capitalei a anunţat în urmă cu câteva zile că i-a făcut o nouă propunere handbalistei Cristina Neagu, iar acum aşteaptă răspunsul acesteia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ