Ion Cristoiu se teme că va fi săltat de DNA

| 20 mar, 20:50

Jurnalistul Ion Cristoiu a început să se teamă că va fi luat de pe stradă de mascaţi, în urma criticilor acţiunilor "binomului DNA-SRI" din ultima perioadă. Jurnalistul scrie pe blog că "după avocați, va veni rîndul jurnaliștilor care stau în calea sergenților majori mesianici", dând exempl reţinerea Laurei Voicu, avocata Alinei Bica.

Ion Cristoiu povesteşte că a rugat un om de afaceri să-i cumpere un stylus de laptop-tabletă din SUA, iar acesta a refuzat să primească banii (104 lei) pentru obiectul achiziţionat, dorind să i-l ofere jurnalistului ca un cadou.

"De cînd mă știu nu cred că sunt situații mai tâmpite decît cele în care cineva insistă să-ți facă un cadou și tu te dai peste cap să-l refuzi fără să-l jignești. Cunoscutul nici nu voia s-audă de bani. Îi întindeam mîna cu banii. El mi-o împingea înapoi.

Nu știu cît ar fi durat penibilitatea asta, dacă nu mi-ar fi venit o idee salvatoare. Vreți cumva să fiți chemat la DNA și reținut cu propunere de arestare preventivă? Doamne ferește! strigă el, știind de pe internet ce se petrece în România acestor zile. Păi, uite cum se va întîmpla dacă nu primiți banii. La cîte am scris eu în ultimul timp, Binomul SRI-DNA abia așteaptă să pună mîna pe cineva care să le facă un denunț împotriva mea. Dumneavoastră ați fi omul ideal. Vă înhață și vă pun să semnați un denunț prin care recunoașteți că m-ați mituit. Dacă refuzați, vă rețin pentru 24 de ore cu propunere de arestare preventivă. Dați banii! a strigat respectivul, rupînd-o la fugă, să nu fie văzut cu mine. Și uite așa am scăpat eu de o situație jenantă.

Asta a fost acum cîteva zile.

Joi seara, văzînd cum au înhățat-o pe Laura Voicu, avocata Alinei Bica, cea care a cutezat să-și apere clienta de campania de compromitere publică declanșată împotriva fostei șefe DIICOT, pentru că nu mărturisește că e dușman de clasă, mi-am dat seama că refuzînd banii am scăpat de o posibilă convocare la DNA.

Deocamdată.

Sunt sigur că după avocați va veni rîndul jurnaliștilor care stau în calea sergenților majori mesianici", scrie Ion Cristoiu pe blog.

Citeşte şi: REFERAT DNA: De ce a fost arestată Laura Voicu

Tag-uri: DNA, Ion Cristoiu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 mar, 22:28
Recuperamdatorii
Recuperamdatorii
Recuperamdatorii fara cheltuieli pentru DVS , de la persoane fizice , firme.Tel 0722728192, www.recuperamdatorii.ro,tel/fax 0230257760.
20 mar, 21:29
un roman mai prost
MOSULE, TE TOT DAI ROTUND, CU AGENDA. ACUMA SCRIETI MAI MULTE AGENDE in locuri bune puse. SA NU TE TOARNE. CA ASA-I LA NOI. TURNATORIA ESTE LA MODA.UN FEL DE WISHEBLOWERS DUPA CE SUNT PRINSI.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ