Incredibil! Lucrare de 10, notată cu 1 la Bacalaureat

| 09 iul, 21:52

O elevă a unui liceu din orașul Cugir a fost notată eronat la Bacalaureat cu nota 1,00 la proba de matematică de către profesorii corectori din Sibiu, în condițiile în care lucrarea acesteia a fost de 10,00.

Șeful Inspectoratului Școlar Județean Alba, Marcela Dărămuș, a declarat joi, că a fost informată despre această situație, afirmând că, din păcate, a avut loc o eroare regretabilă, probabil cauzată de oboseală. Marcela Dărămuș a explicat că profesorii din Sibiu care au corectat lucrarea elevei din Cugir au notat corect în borderou, respectiv cu 10,00, dar la trecerea în borderoul electronic s-a făcut o greșeală, apărând doar nota 1,00, relatează Agerpres.

După afișarea rezultatelor, atât eleva, una dintre cele mai bune din liceul său, cât și profesorii săi au sesizat Comisia de Bacalaureat din Cugir, ulterior profesorii din Sibiu făcând modificarea de rigoare, fiind anunțate în acest sens atât ISJ Alba, cât și ministerul de resort. În consecință, fata nu a mai fost nevoită să depună contestație.

Eleva, absolventă a colegiului Tehnic 'I.D. Lăzărescu', a obținut în final media 9,11 la Bacalaureat.

Procentul de promovabilitate a examenului de Bacalaureat a fost în Alba de 74,24%, în creștere cu peste 5% față de anul trecut, trei fete, eleve la licee din Sebeș și Alba Iulia, obținând media 10.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 iul, 10:14
doina
! Oferta este noua si foarte profitabila pentru colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna, colaborand cu noi intr-o activitate simpla si placuta. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ