INCREDIBIL! O RAZĂ de lumină a aparut deasupra Piramidei Soarelui

| 15 iul, 2014

Fizicianul de orgine croata Slobodan Mizdrak, a condus o echipa de fizicieni, ingineri, electricieni, antropologi si alti experti din diferite domenii stiintifice in luna aprilie a anului 2012 in efectuarea anumitor experimente in partea de sus a Piramidei bosniace a Soarelui.

Echipa de fizicieni a detectat un fascicul de energie care venea prin partea de sus a piramidei. Raza fasciculului era de 4.5 metri si avea o frecventa de 28 kHz. Acest fenomen contrazice legile cunoscute ale fizicii si ale tehnologiei. Aceasta este prima dovada de tehnologie non-herziana de pe Planeta. Din cate se pare, constructorii acestei piramide au creat o masina de miscare perpetua cu mult timp in urma, iar aceasta “masina de energie” functioneaza in continuare.

Nivelul de ionizare al energiei din interior este de 43 trei de ori mai mare decat nivelul mediu al celei exterioare, ceea ce trasforma aceste camere subterane in adevate “camere de vindecare”, scrie efemeride.ro.

Cu ajutorul altor cercetari electromagnetice desfasurate in anul 2011 a fost confirmat ca nivelurile de radiatie negativa care circula prin tunelurile piramidei sunt egale cu zero. De asemenea, in tuneluri nu a fost descoperit un nivel de radiatii tehnice, de la liniile de alimentare sau de la alte tehnologii si nici un nivel de radioactivitate cosmica. Sculpturile ceramice sunt pozitionate  de-a lungul cursurilor de apa subterane si prin intermediu acestora energia negativa este transformata in energie pozitiva.

Martorii care au capturat aceasta fotografie nu au observat nimic neobisnuit pana in momentul in care au vazut fotografiile. Aceasta fotografie a fost facuta in anul 2000 si ne arata Piramida Lunii din Teothuacan, Mexic.

La data de 24 Iunie 2009 un puternic fascicul luminos a aparut deasupra piramidei ChiChen Itza, din peninsula Yucatan, Mexic. Fasciculul a fost capturat foarte clar in fotografiile de mai sus. Ca si in cazul de mai devreme, martorii nu au vazut nimic pana nu au vazut fotografiile.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ