INCREDIBIL! PERICOLUL MORTAL din pâine!

| 18 ian, 10:04

În zilele noastre, oamenii sunt bombardaţi la tot pasul cu substanțe toxice infiltrate în mod legal prin alimentație, prin medicamente, prin vaccinuri, prin produsele de îngrijire personală sau cele de menaj.

Tehnologiile moderne folosesc aproape 70 000 de substanţe chimice. Cele mai multe dintre aceste substanţe sunt profund nocive pentru organism, fiind chiar cancerigene, mutagene (produc mutaţii la nivelul genelor) sau teratogene (produc malformaţii, monstruozităţi, anomalii).

Citește și: Sigur nu știai asta! Ce efecte letale are pâinea prăjită

Ce nu știai despre pâinea ceade toate zilele

Actualmente, în perioada creşterii, grâul primeşte între două şi şase tratamente cu pesticide. Îngrăşămintele chimice utilizate pentru un hectar de cultură sunt: 250 kg de azot, 100 kg de fosfor şi 100 kg de potasiu! Rezultatul este un bob mult mai bogat în amidon şi mai sărac în proteine, la care se adaugă conţinutul de substanţe chimice toxice, folosite cu generozitate în timpul creşterii. Grâul recoltat va fi apoi pulverizat cu insecticide, pentru distrugerea insectelor care l-ar putea ataca în silozuri.

În România, timp de câțiva ani, a fost testat cu o criminală inconștiență un fungicid extrem de toxic numit Initium, care s-a dovedit a fi printre altele cancerigen și neurotoxic.

Citește și: Cinci motive pentru a renunţa la pâine

În multe ţări este obligatoriu să se adauge fier în compoziţia pâinii. Substanţele sintetice nu se asimileză, ci agresează trupul, accelerând proliferarea celulelor canceroase şi apariția bolilor neurologice (de exemplu, boala Alzheimer), generând retinopatie, insuficienţă cardiacă, anemie hemolitică, hipertensiune arterială.

Tag-uri: cancer, grâu, paine
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ