INCREDIBIL! Raportul lui Tudorel Toader prin care motiva demiterea lui Kovesi a dispărut

| 23 feb, 10:53

Ministrul Tudorel Toader a promis că va posta documentul prin care a solicitat revocarea şefei DNA pe site-ul ministerului Justiţiei. Din păcate, nici măcar vineri dimineaţa site-ul ministerului nu a fost accesibil. Ce are Toade de ascuns?

Site-ul Ministerului Justiției a căzut chiar în timp ce ministrul Justiției își prezenta raportul cu privire la activitatea DNA.

Doar că site-ul a fost imposibil de accesat ore bune, după ce Toader a cerut revocarea șefei DNA. Interesant este că, la cele mai multe întrebări ale jurnaliștilor, ministrul Justiției a răspuns imperturbabil că ziariștii vor găsi raportul pe site-ul Ministerului.

Însă Toader are antecedente similare. După prezentarea proiectelor de legi ale justiției, Ministerul a întârziat câteva zile publicarea lor pe site.

Toader a prezentat "pe diagonala" acest raport, joi seara, de la ora 18:00, in ceea ce el a numit "o prezentare a raportului, nu o conferinta de presa", care a durat mai bine de o ora, timp in care a refuzat sa raspunda la majoritatea intrebarilor jurnalistilor si a citit un rezumat de pe niste foi, nu inainte de a-i ruga pe reporteri sa se retraga si sa nu i le filmeze.

Ca o concluzie a raportului in 20 de puncte, in care Kovesi este desfiintata practic la fiecare pas, Tudorel Toader a cerut la finalul interventiei sale revocarea procurorului-sef al DNA.

"Raportul este cuprinzator, are 36 de pagini in sinteza. Il prezint in diagonala, in sinteza, dupa care, cand terminam intalnirea, il postam pe Internet la Ministerul Justitiei", a declarat Toader, la inceputul declaratiei sale de presa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ