INCREDIBIL! Un consilier al lui Klaus Iohannis orchestrează campania împotiriva numirii lui Eduard Hellvig la SRI

| 21 feb, 10:42

Analistul politic Ion Cristoiu arună pe piaţă un scenariu bombă. "Judecînd însă după cei care s-au năpustit asupra lui Eduard Hellvig, tare mă tem că și-a vîrît coada unul dintre consilierii lui Klaus Iohannis", punctează Cristoiu.

"Tărăboiul iscat de propunerea lui Klaus Iohannis ca director al SRI să fie Eduard Hellvig amintește izbitor de cel provocat de numirea lui Dan Mihalache în postul de șef al cancelarie prezidențiale. Nu-l cunosc pe Eduard Hellvig, cum nu-l cunosc nici pe Dan Mihalache.

Ca și în cazul lui Dan Mihalache însă susțin că:

Klaus Iohannis are dreptul să pună sau să propună pe cine vrea. Mi se pare normal să propună la SRI, una dintre instituțiile cheie ale României membre NATO, o persoană care a fost alături de el în campanie. Să precizăm că președintele doar a propus. Dacă propunerea nu e bună cade în Parlament.

Citeşte şi:  INCREDIBIL! Ce făcea SOȚIA lui Eduard Hellvig în mandatul lui Traian Băsescu

Judecînd însă după cei care s-au năpustit asupra lui Eduard Hellvig, tare mă tem că și-a vîrît coada unul dintre consilierii lui Klaus Iohannis. Din cîte știu, există deja și propunerea pentru SIE, în persoana lui Sorin Ducaru. Încerc să cred că un personaj din imediata apropiere a lui Klaus Iohannis a vrut pentru el una dintre cele două șefii, mai ales că funcția de premier nu-i poate fi luată lui Cătălin Predoiu.

Citeşte şi: EDUARD HELLVIG, salariatul lui VERESTOY ATTILA

Cînd am citit pe Hotnews că surse interne și externe confirmă că americanii n-au fost consultați, ci doar informați sec înainte de anunțul cu Hellvig, m-am întrebat cum de au ajuns cei de la Hotnews să intercepteze telefoanele secretizate ale președinției.

Văzînd însă pe cei care s-au ridicat cu huiet împotriva numirii și știindu-l amicul de la Cotroceni, mi-am dat seama că despre cum au fost informați americanii putea spune celor de la Hotnews doar un consilier de-al lui Klaus Iohannis", conchide Ion Cristoiu pe blog.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ