KLAUS IOHANNIS, întâlnire importantă în Germania

| 22 feb, 09:55

Preşedintele Klaus Iohannis va fi primit, joi, în cadrul vizitei pe care o va efectua în Germania, de preşedintele Joachim Gauck şi de cancelarul Angela Merkel, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Preşedinţiei germane şi al Guvernului de la Berlin.

ite-ul Preşedinţiei germane anunţă că Joachim Gauck îl va primi, joi, 26 februarie, pe Klaus Iohannis, la Palatul Bellevue, reşedinţa oficială a şefului de stat german, iar purtătoarea de cuvânt a cancelarului german, Christiane Wirtz, a anunţat, vineri, că Angela Merkel va avea convorbiri oficiale cu preşedintele român.

Discuţiile vor viza relaţiile bilaterale, în special situaţia din Ucraina şi R. Moldova, precum şi evoluţiile din Balcanii de Vest.

Iniţial, vizita preşedintelui român a fost programată pentru 11 februarie, dar a fost amânată în semn de respect faţă de funeraliile fostului preşedinte Richard von Weizsäcker.

Citeşte şi: VIDEO: KLAUS IOHANNIS a vizitat laserul de la Măgurele

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ