INCREDIBIL. Un jurnalist de la Antena 3, captivat de discursul ELENEI UDREA

| 09 feb, 21:42

Dana Grecu și-a exprimat, luni seară, la Antena 3, opinia privind discursul susținut de către deputatul Elena Udrea în Parlament, în cadrul căruia le-a cerut colegilor din Camera Deputaților să nu fie părtaşi la încercarea de arestare a sa, pe care a definit-o ca fiind un „abuz”.

"Mie mi-a plăcut foarte mult discursul Elenei Udrea. A fost cursiv, a fost foarte bine scris, foarte bine prezentat, neplictisitor deloc. Foarte rar se întâmplă unui politician să vorbească 20 de minute și să capaciteze atenția celor care se uită la el. Mi-a plăcut foarte mult discursul Elenei Udrea. Dacă aș fi fost cu spatele la televizor și nu aș fi știut cine vorbește, ce vorbește, probabil aș fi spus: «Uite, domnule, încă un om politic pe picioarele lui, cu coloană vertebrală!». Nu pot să vă spun însă, uitându-mă cu fața la televizor, același lucru, că mi-a plăcut discursul Elenei Udrea. Contează foarte mult istoria ta, ca la un moment dat oamenii să poată să spună, «da, ai zis bine, nu, nu ai spus bine». D-na Elena Udrea este înghițită acum de creația, printre altele, a prietenului și susținătorului dânsei, Traian Băsescu. Elena Udrea este înghițită de regimul Băsescu. Întreabă retoric de ce în acest timp nimeni nu a audiat-o?

Lucrurile acestea s-au întâmplat multor oameni în țara asta, vreme de 10 ani. Nimeni nu i-a întrebat nimic, nimeni nu i-a băgat în seamă și cu toate acestea au făcut pușcărie. Nu v-a întrebat nimeni nimic în perioada asta, incorect de altfel, pentru că așa a funcționat sistemul (...) Spuneți că Parlamentul este un monstru care și-a pierdut din putere, că acum este de o slăbiciune criticabilă. Păi este așa pentru că instituțiile de forță în statul acesta nu le-a creat nici Antena 3, nici Dan Voiculescu din pușcărie, nici nimeni altcineva. Regimul Traian Băsescu a făcut ca lucrurile acestea să fie posibile. (...) Nu putem cere instituțiilor statului să funcționeze doar atunci când noi suntem cu pantalonii rupți în fund. (...). Ați spus la începutul discursului că aveți încredere în justiția din ultimii 10 ani. Este creația dumneavoastră justiția din ultimii 10 ani. Alți oameni din țara asta fac 10 ani de pușcărie fără să-i întrebe nimeni nimic, fără să încerce măcar cineva să citească documentele puse la dosar, fără să ceară cineva niște expertize corecte. Asta este justiția creată de regimul Traian Băsescu. Nu v-ați dezis de acest regim nici în ceasul al 12-lea. (...)

Trist, foarte trist când oamenii politici, puși în încurcătură, în situații limită pentru ei, pentru viața lor, pentru familia lor, realizează ce li se întâmplă românilor de ani buni. Mii de oameni au suferit nedreptăți și nimeni nu a reacționat pentru ei. (...)

Cine își imaginează că ne bucurăm de situația asta, de evenimentele astea, că este petrecere la Antena 3 că Elena Udrea este arestată, greșește. Eu nu mă bucur. Sunt foarte dezamăgită că oamenii aceștia care conduc România înțeleg cum este în România abia când dau ei de greu", a comentat Dana Grecu, la Antena 3.

Elena Udrea le-a cerut, luni, colegilor din Camera Deputaților, înainte de votul în cazul celor șase cereri ale DNA, să încuviințeze urmărirea penală pe numele său, dar să nu fie părtași la un abuzul arestării sale preventive, susținând că este supusă unor abuzuri, iar cazul ei poate crea un precedent periculos.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ