Îndemnul SURPRIZĂ adresat credincioșilor de mitropolitul Banatului la slujba de Florii

| 05 apr, 16:52

În Duminica Floriilor,  Mitropolitul Banatului i-a trimis pe credincioși să cerceteze valoarea argintului la Bursă pentru a înțelege mai bine cât de mult greșesc oamenii care se îndepărtează de cele sfinte.

La slujba de Florii, mitropolitul Ioan al Banatului le-a spus credincioșilor să verifice la Bursa de Valori cât e gramul de argint. Apoi să calculeze ce valoare au cei 30 de dinari pentru care a fast vândut Hristos, și să mediteze la viața lor. ”Un kilogram și 350 de grame de argint. Acum vă las pe dumneavoastră să vă uitați diseară la bursa argintului, să vedeți cu cât se vinde argintul în bani”, a spus mitropolitul în timpul predicii după Liturghie. El a continuat: ”vă întreb: nu cumva și noi măsurăm tot cu măsura acesata și astăzi? Oare nu ținem noi mai mult astăzi la cele de lângă casa noastră decât la Hristos? Vă rog să vă cercetați fiecare”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ