Îndemnul TERIBIL al lui MIHAI GÂDEA către MIRCEA BADEA

| 06 mar, 11:23

Realizatorul Mircea Badea şochează. El propune ca închisoarea să fie obligatorie prin lege, ca forma de educaţie civică. El susţine că toţi cetăţenii de peste 18 ani ar trebui să meargî la închisoare câte o lună din patru în patru ani.

Propunerea a fost facuta in pasa dintre cele doua emisiuni, cea a lui Mihai Gadea, respectiv Mircea Badea.

In finalul pasei Mihai Gadea a incheiat spunand: "Mircea va transmite de la el din celulă în seara asta. E un antrenament bun".

Citeşte şi: Mircea Badea a luat-o pe câmpii! Antenistul face o propunere ŞOCANTĂ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 mar, 21:16
PETRE
Indemnul...
Hopa !
Mircica, cand te prinde tata popa...chiar daca-i fost .
Quo vadis ?
06 mar, 12:25
albundy
indignare
in primul rand cred ca e necesar ca toti jurnalistii inainte de a fi angajati, sa treaca un examen psihiatric si sa-l repete periodic dupa angajare.
citesc foarte multa presa si ma cutremur cand vad asemenea specimene care nu se autoelimina din sistemul vostru si fata de care nici voi nu faceti nimic pentru a-i indeparta, care prin comentariile lor induc opiniei publice ideea ca suntem/traim intr-o tara in care un retard face legea.
06 mar, 11:32
Tavi
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
Cea mai noua oferta de lucru !!! Oferim curs gratuit si complet de instruire ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta.S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pina esti tinar. sellectam urgent dezvoltatori de prioect pentru piata nationala si mondiala.Part-time(in timpul liber 3 ore/zi) sau full-time. Cerem seriozitate maxima.Alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ