Indiciile lui Liviu Dragnea despre viitorul premier: va fi bărbat, membru PSD şi a lucrat la programul de guvernare

| 11 noi, 16:35

Social-democraţii ţin la secret numele persoanei care ar urma să preia funcţia de premier, în eventualitatea în care PSD ar câştiga alegerile. Liviu Dragnea se rezumă doar la a da indicii: viitorul premier va fi bărbat, va fi o persoană care a lucrat la programul de guvernare al PSD, va fi neapărat membru PSD, dar nu va fi „oricine“.

După ce a declarat într-o emisiune TV că viitorul premier propus de PSD va fi cu siguranţă bărbat, şi chiar un bărbat arătos, Dragnea a mai dat câteva detalii despre persoana care ar putea ocupa cea mai înaltă funcţie în noul Guvern.   Potrivit liderului PSD, aflat sâmbătă în Teleorman, viitorul premier susţinut şi propus de social-democraţi va fi membru de partid. ”PSD nu va propune şi nu va vota un om care nu e membru PSD. Trebuie să fie un om politic cu experienţă, să fie un om care îşi asumă, un om care ştie ce însemnă răspunere şi responsabilitate. Aici discutăm, în baza acestui program, de dezvoltarea României. Nu putem susţine un om în care să nu avem încredere sută la sută în capacitatea lui”, a spus Liviu Dragnea.

Nu oricine din PSD va fi varianta de premier pe care social-democraţii o vor propune preşedintelui Iohannis, susţine liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea. ”Nu oricine de la PSD poate să implementeze acest program de guvernare. Nu este un program de guvernare pus pe pilot automat. Orice program  de guvernare poate fi pus în practică de un prim ministru bun, pregătit şi care ştie acest program, care a lucrat la el şi care l-a înţeles şi de o echipă guvernamentală fomată din oameni care, la fel, au lucrat la acest program”, a declarat Liviu Dragnea.   Întrebat cine a lucrat la programul de guvenare, Dragnea a adăugat: ”Eu am lucrat la el. Victor Ponta a lucrat la el. Bănicioiu a lucrat la el. Teodorovici, Rovana Plumb, Marius Nica, Mihai Fifor,  Ionuţ Vulpescu. Toţi miniştii care au fost în cabinetul lui Victor Ponta au avut o contribuţie, mai mică sau mai mare, la ideile din acest program”.   Întrebat dacă se exclude de pe lista de eventuale propuneri, Dragnea a refuzat să dea un răspuns. ”Exclud orice discuţie despre nume şi prenume de viitor candidat pentru funcţia de prim-ministru în această campanie. Noi nu le spune românilor de ce vrea unul sau altul de la noi să fie prim-ministru, noi le spunem ce vrem să facem pentru ei. Ne interesează ca discuţia să fie despre program”.

Tag-uri: liviu dragnea, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ