Inedit! Cadouri extravagante oferite de un primar tuturor copiilor din comună

| 02 iun, 09:17

Valentin Vrabie, primarul comunei Peștera, a oferit ieri pentru fiecare copil câte o tabletă după ce, anul trecut, cu aceeași ocazie, a dat fiecăruia câte o bicicletă, informează replicaonline.ro. Pe lângă tablete, ei au mai primit îngheţate londoneze, dar şi un spectacol realizat de copii, pentru copii.

„Ca de obicei, punctăm sau sărbătorim cum se cuvine cel mai frumos eveniment din societatea noastră, copiii fiind cele mai valoroase fiinţe de pe faţa pământului, este normal să le alocăm timpul necesar, dragostea necesară şi susţinerea necesară. E un obicei la noi, de şapte ani, ca în fiecare an să se întâmple câte ceva şi frumos, şi benefic pentru educaţia copiilor, care sunt viitorul acestei comune. Anul trecut, le-am dat tuturor câte o bicicletă. Anul acesta, le-am oferit câte o tabletă. 500 de tablete pentru cei 500 de copii de la şcolile aferente comunei Peştera. Alte surprize: un tort de peste 100 kg, iar surprise şi mai dulci, aproximativ 2.000 de îngheţate londoneze, pe care le-au primit toţi participanţii, orice om care a venit în localitate. Spectacolul a fost oferit doar de elevii de la Peştera. Nu am avut ceva străin. Am vrut şi am arătat nivelul de pregătire şi rezultatele investiţiei în educaţie. A ieşit un spectacol neaşteptat de frumos, deosebit de profesionist organizat de către profesori şi copiii foarte talentaţi”, a spus primarul Valentin Vrabie, pentru sursa citată.

 

Citeşte şi: Klaus Iohannis, în mijlocul copiilor. Ce mesaj le-a transmis preşedintele

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ