INEDIT! Ce promite să facă un consilier PSD, dacă va strânge o mie de like-uri pe o reţea de socializare

| 26 ian, 20:02

Andrei Albu, consilier municipal în Târgovişte ales pe listele PSD, a promis că va demisiona din partid dacă primeşte 1.000 de like-uri pe Facebook. Andrei Albu şi-a explicat gestul prin faptul că încearcă să afle care este părerea târgoviştenilor, cum văd aceştia activitatea consilierilor locali şi mai ales dacă ii mai susţin sau nu.

"Toţi politicienii spun că au înţeles, pe 16 noiembrie, ce vrea poporul, iar majoritatea consideră că alegerile au fost pierdute sau câştigate pe facebook. Eu vreau să aflu ce vrea poporul, tocmai pe Facebook! Adică vrea sau nu să îl mai reprezint!", a declarat Andrei Albu.

"Dacă 1000 de oameni îţi spun să te duci acasă, e timpul să o faci! Pentru că politica ar trebui să fie despre oameni, nu despre funcţii, oricum şi în orice condiţii", a adăugat Albu.

Citeşte şi: PRIMAR suspectat de infracţiuni de fals, audiat la sediul DNA Târgu Mureş

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 ian, 22:54
liviuioan
-- CURAJ--
Interesant--demersul acestui tanar--incet, perceptia despre cum se face politica in slujba cetateanului--prinde contur .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ