ÎNFIORĂTOR! Care au fost ultimele cuvinte ale Oanei Zăvoranu către mama sa

| 22 apr, 11:09

Ultima întâlnire între Oana Zăvoranu şi mama sa a fost încărcată cu multă tensiune şi departe de spiritul săptămânii luminate. Oana Zăvoranu şi mama sa s-au jignit în joia mare şi au încheiat întâlnirea menită să le împace pe un ton rece şi distant nespecific unei întâlniri mamă şi fiică.

"Ultima discutie pe care Oana si Marioara Zavoranu au purtat-o a fost mediata de un avocat. Ultimele lor cuvinte s-au invartit in jurul banilor si a averii, iar intreaga conversatie a fost presarata cu acuze si reprosuri", scrie wowbiz.

"Doamnelor si domnilor, din pacate nu am reusit sa cream acea atmosfera necesara pentru impacare. Nici nu se punea problema Intre Oana si Mariana Zavoranu", a spus Madalin.

"Nu vreau sa o iau in brate", a spus Marioara.


"Aveai doua fete pe care nu stiu de ce nu ti le cresteai tu si erau la parintii tai probabil tot din aceesi lipsa de sentiment matern pe care il ai si fata de mine! Eu ce pot sa-ti spun mama... iti doresc sanatate, nu te urasc pentru ca nu vreau sa-mi incarc sufletul cu ura! Observ o privire pe care n-am vazut o nici la tigancile cu care ma judec! Observ o mare diferenta intre femeia care plangea si isi dorea sa fie stransa in brate si ceea ce gasesc eu astazi aici. Iti doresc toate cele bune Paste Fericit cu familia pe care ti-ai ales-o tu si anume Gigi,  Dana si cine mai vrei tu", a mai spus Oana.

Ultimele cuvinte pe care si le-au adresat au fost formale. Despartirea lor a fost rece si dispretuitoare: Oana a plecat fara sa priveasca inapoi, Marioara a ramas cu privirea pierduta in urma ei.

"Madalin, tu ai vazut atitudine? Cu da-o Beep, cu BEEP, de asta am vrut sa fii de fata, Madalin! Ca sa iti dai seama cum te-a luat la misto si pe tine!  Atitudine, dragoste! Ai vazut dragoste? Ai observat dragoste? Nu are, mai, niciun moment. Femeia este o escroaca patentata!", a conchis  Oana.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 apr, 17:00
elena
ce sa-i ceri lui oana atita a puput atita a facut alceva ce poate decit mahalagism si dispret fata de femeia care a nascut-o ,a crescut-o si a ajutat-o in viata dar nu a avut respectul cuvenit de la o fiica ca oana.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ