Înfiorător. O româncă a fost incendiată în Italia în văzul tuturor

| 12 sep, 2014

Un caz de o cruzime înfiorătoare şochează Italia. O româncă în vârstă de 49 de ani a fost incendiată de partenerul său de viaţă în centrul oraşului Arezzo. Femeia se zbate între viaţă şi moarte.

Un act de o cruzime înfiorătoare a fost comis de un român în vârstă de 60 de ani joi seara, în oraşul italian Arezzo. Potrivit România TV, acesta şi-a incendiat partenera de viaţă.

Cearta a izbucnit în plină stradă, totul culminând cu momentul în care bărbatul bărbatul i-a dat foc, după ce în prealabil a stropit-o cu alcool. Îngrozită şi arzând ca o torţă, victima a intrat ţipând într-un bar, iar proprietarul localului a sunat imediat la Urgenţe când a văzut-o.

Femeia se află acum internată la Spitalul de Arşi din Genova, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. Carabienierii au reuşit să-l prindă agresor.

 

 

 

Tag-uri: Arezzo, Italia
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ