Informații bombă în dosarul protocolului publicat ilegal de Vâlcov

| 07 sep, 12:29

Informații bombă în dosarul protocolului publicat ilegal de Darius Vâlcov. Abia propusă de ministrul Justiției să preia șefiei DNA, Adina Florea a și devenit unul dintre cele mai controversate personaje ale momentului.

S-a vorbit că ar fi vizată de o anchetă derulată chiar de parchetul pe care își dorește să-l conducă. Iar acum, surse judiciare spun că protocolul făcut public de Darius Vâlcov ar proveni de la Curtea de Apel Constanța, în cadrul căreia profesează în prezent Adina Florea.

O echipă a Parchetului General a fost zilele trecute în control la Parchetul Curții de Apel Constanța, din seiful căruia ar fi dispărut protocolul.

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a confirmat, vineri, că se fac verificări la Parchetul Curții de Apel Constanța în dosarul deschis după publicarea de către Darius Vâlcov a unui document secret.

Scandalul a izbucnit după ce Darius Vâlcov, consilierul premierului Dăncilă, a publicat pe Facebook documentul încheiat în 2016 de SRI și Parchet.

Documentul postat de Vâlcov are şase pagini şi patru capitole în care se prevăd principiile cooperării, obiectul şi regulile acesteia, dar şi responsabilităţile fiecăreia dintre instituţiile semnatare. De asemenea, ultimul articol al documentului prevede abrogarea protocoluluii încheiat în 2009 între cele două instituţii şi care a fost desecretizat în acest an.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ