INFRACŢIUNI cu lemn: 11 bărbaţi au fost reţinuţi pentru tăieri ilegale în pădurile României

| 10 aug, 20:20

Poliţiştii clujeni au reţinut, luni, 11 bărbaţi şi au ridicat, în urma a 22 de percheziţii domiciliare efectuate în comuna Săvădisla, 235 de metri cubi de material lemnos, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă al IGPR, peste 45 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, au efectuat, cu sprijinul inspectorilor Inspectoratului Teritorial pentru Regim Silvic şi Vânătoare Cluj, percheziţii la persoane bănuite de tăiere şi sustragere de material lemnos.

Pe lângă cei 235 de metri cubi de material lemnos poliţiştii au mai ridicat şi o instalaţie de debitat material lemnos, 6 atelaje şi harnaşamente hipo, 9 topoare şi 4 drujbe folosite în activitatea infracţională. De asemenea, au fost descoperiţi la percheziţii şi doi căpriori ţinuţi în captivitate.

Conform sursei citate, au fost puse în executare şi 30 de mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri.

'În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit la domiciliile celor în cauză 235 de metri cubi de material lemnos, în valoare de peste 47.000 de lei, care au fost lăsaţi în custodie. În urma probatoriului administrat, 11 bărbaţi au fost reţinuţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăiere şi sustragere material lemnos şi braconaj cinegetic, urmând a fi prezentate magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă', precizează comunicatul menţionat.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ