Ingenios! Cum lua şpaga Nicolae Ioţcu, şeful CJ Arad

| 27 iul, 09:18

Nicolae Ioţcu şi-a primit prima tranşă din şpagă într-o cutie de whisky după o discuţie pe tema contractelor de aparatură medicală pentru spitalul judeţean din Arad.

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad s-a dus la Cristian Drăgan, administratorul public al judeţului Arad acasă, iar după discuţii i s-au pus pe masă câteva teancuri de bani, prima tranşă din cei 20.000 de euro care trebuia să-i primească. Când a văzut cei 35.000 lei, Ioţcu a sărit de pe scaun şi a cerut ca banii să fie puşi în ceva şi să îi dea la plecare. Teancurile de bani au fost băgaţi într-o cutie de whisky, iar cutia într-o plasă pe care Ioţcu  a preluat-o la plecare. Cutia a fost găsită la percheziţie fără bani însă. Ioţcu s-a arătat înţelegător cu Drăgan care i-a spus că a intrat în cei 10.000 de euro pe care trebuia să-i mai dea, spunându-i că nu e o problemă şi să nu se grăbească. Când a dat declaraţie în faţa instanţei, Ioţcu a susţinut, referindu-se la momentul când a fost prins cu cei 10.000 de euro, că nu-şi aduce aminte să fi discutat în maşină cu Drăgan despre bani.

Citeşte şi:  Şeful CJ Arad Nicolae Ioţcu, ARESTAT pentru 30 de zile


Preşedintele CJ Arad a susţinut că în momentul în care a vrut să coboare din maşină, Drăgan i-a întins ceva, spunându-i că este pentru el. Nicolae Ioţcu a fost lovit de amnezie, afirmând că nu îşi aminteşte ca pe drumul de la Lipova spre vila sa din comuna Vladimirescu să fi discutat despre bani. Acesta a încercat să se apere, motivând că nu a vru să arunce plicul cu cei 10.000 euro, ci l-a scăpat din cauza poliţiştilor de la DGA care l-au prins în flagrant. Referindu-se la cel care l-a denunţat, Cristian Drăgan, Ioţcu a declarat că nu-l poate numi prieten “dar în cadru profesional ne înţelegeam bine. Are ceva probleme în altă parte de a scris lucrurile acelea. Nimic din ce a susţinut nu este adevărat. Nu îmi explic de ce pentru că niciodată nu i-am cerut ceva ilegal", scrie pressalert.ro.


Tag-uri: DNA, Nicolae Ioţcu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ