Inspectorii ANAF au ajuns în Vama Veche. Reacţia AGRESIVĂ a turştilor când a apărut coloana de maşini

| 01 mai, 17:30

Inspectorii ANAF au ajuns vineri, 1 Mai, în Vama Veche. Aceştia au luat la verificat comercianţii de pe litoral, exact în ziua cea mai aglomerată din 2015, de până acum.

Apariţia acestora a produs reacţii printre vamaioţi, care i-au întâmpinat pe ofiţerii de la Antifraudă cu huiduieli şi cu scandări de galerie: "Vine controlul / Să-şi ia omorul", fiind pentru câteva secunde urarea de bun venit adresată inspectorilor de către turişti.

Un Logan al ANAF a fost atacat cu sticle, iar parbrizul i-a fost spart. Poliţia îl caută acum pe făptaş.

Aproximativ 200 de inspectori antifraudă din toată ţara au fost detaşaţi în acest weekend la malul Mării Negre ca să îi controleze pe proprietarii de hoteluri, restaurante şi terase din toate staţiunile de pe litoral, de la Năvodari la Vama Veche, în ciuda apelului adresat Guvernului de către hotelierii şi agenţii de turism de a nu se desfăşura controale până pe 4 mai, pe litoral, ca să nu sperie turiştii.

 

Tag-uri: 1 Mai, ANAF, Vama Veche
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ