ALERTĂ pe litoral! Stațiunile în care trebuie să fiți ATENŢI

| 09 iun, 22:39

Sezonul turistic mai are puţin până la perioada de vârf, cele mai multe plaje de pe litoralul românesc nu au încă salvamari. Primăria Mangalia, autoritatea de care aparţin staţiunile din sud, nu a încheiat încă un contract pentru acest serviciu.

Chiar dacă suntem în plin sezon estival, pe plajele din Mangalia, Olimp, Neptun, Jupiter, Saturn, Venus şi Cap Aurora nu a pus piciorul vreun salvamar.

De vină pentru această situaţie ar fi consilierii locali din Mangalia, care abia săptămâna trecută au pus pe ordinea de zi acest proiect.

Urmează ca o firmă specializată să fie desemnată să preia serviciul de salvamari.

Citeste si: Turist dispărut pe mare. Părinţii tânărului acuză autorităţile că au întârziat căutările fiului lor

Nici staţiunea Năvodari nu are încă salvamari, primăria aflându-se în procedură de achiziţie a serviciului.

În acest moment, doar pe plajele din Mamaia, Eforie, Costineşti, 2 Mai şi Vama Veche sunt aproape 200 salvatori la datorie. Autorităţile locale promit că din weekend toate staţiunile vor avea salvamari.

Iata plajele unde trebuie sa aveti mare atentie pentru ca nu exista salvamari: Mangalia, Olimp, Neptun, Jupiter, Saturn, Venus, Cap Aurora, Năvodari

Plaje cu salvamari: Mamaia, Eforie Nord şi Sud, Costineşti, 2 Mai şi Vama Veche

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ