Ce zice Mazăre despre elicopterul SMURD prăbuşit: Mă plimbam pe lac cu caiacul

| 18 dec, 2014

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, spune că luni, cu două ore înainte de prăbuşirea elicopterului SMURD în lacul Siutghiol, se plimbase cu caiacul pe lac.

Radu Mazăre a susţinut, vineri, la finalul şedinţei Consiliului Local Constanţa, că dacă accidentul aviatic de pe lacul Siutghiol ar fi avut loc cu câteva luni mai devreme, ar fi putut interveni cu barca sa, care acum însă este pe uscat.

“Dacă, Doamne-fereşte, ar fi fost drama cu două luni înainte, mergeam eu cu barca şi cu ce mai aveam. Dar s-a întâmplat să fie iarna. Barca este pe uscat, pe mal, nu puteam să o scot că nu mai avea nici lichid de răcire. Fusesem cu caiacul pe lac cu două ore înainte, iar dacă s-ar fi întâmplat, Doamne-fereşte, cu două ore înainte, probabil că apucam să ajut pe cineva cât puteam de pe caiac”, a spus Mazăre.

Primarul Constanţei locuieşte într-o casă în centrul staţiunii Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, şi face diverse sporturi nautice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ