A început programul ,,Zile gratuite de vacanţă 2014''. Cât costă un sejur pe litoralul românesc

| 18 aug, 2014

Românii pot cumpăra pachete începând de la 518 lei/persoană pentru un sejur pe litoralul românesc, în cadrul programului ,,Zile gratuite de vacanţă 2014', care se derulează în perioada 18-31 august.

Programul, lansat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia de Promovare Litoral-Delta Dunării (ALDD), cumulează oferte de genul 'plăteşti cinci nopţi şi stai şase' sau 'plăteşti şase nopţi şi stai şapte'.

Pachetele pornesc de la 518 lei/persoană, cu mic dejun, pentru şase nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de două stele din staţiunea Venus, de la 822 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru cinci nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de trei stele din Eforie Nord şi de la 975 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru şase nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de patru stele din staţiunea Mamaia.

Lansat în 2008, ,,Zile gratuite de vacanţă' este unul dintre cele mai căutate programe de oferte speciale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ