Inspectorii judiciari au decis să nu își însușească propunerea de trecere a Inspecției Judiciare la Ministerul Justiției

| 11 sep, 09:44

Adunarea Generală a inspectorilor judiciari a decis, vineri, cu majoritate de voturi, să nu își însușească propunerea de trecere a Inspecției Judiciare la Ministerul Justiției, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IJ, Alin Alexandru.

"La Adunarea Generală a inspectorilor judiciari au fost supuse dezbaterii, ca urmare a solicitării Consiliului Superior al Magistraturii, propunerile de modificare a legilor Justiției. Cu referire la prevederile care vizează Inspecția Judiciară, inspectorii au decis, cu majoritate, să nu își însușească propunerea de trecere a IJ în cadrul Ministerului Justiției. Totodată, s-a decis, cu majoritate, formularea propunerilor de păstrare a actualei forme de organizare și întărirea statutului inspectorilor judiciari", a precizat purtătorul de cuvânt al IJ.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ