Instanţa supremă judecă dosarul lui Horea Uioreanu

| 06 iun, 2014

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie judecă vineri dosarul în care preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a fost arestat preventiv.

Uioreanu a primit pe 29 mai mandat de arest preventiv de 30 de zile pentru corupţie, în urma unei hotărâri pronunţate de Curtea de Apel Cluj.

De asemenea, au fost arestaţi preventiv pentru aceeaşi durată şi oamenii de afaceri Ioan Bene şi Vasile Pogăcean, cercetaţi în acelaşi dosar.

Horea Uioreanu este acuzat de luare de mită în formă continuată, fals în înscrisuri sub semnătură privată în forma participaţiei improprii ca instigator şi complicitate la spălare de bani, Ioan Bene - de dare de mită în formă continuată, fals în înscrisuri sub semnătură privată sub forma participaţiei improprii ca instigator şi spălare de bani, iar Vasile Pogăcean - de două infracţiuni de dare de mită, ambele în formă continuată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ