Alexandru Uioreanu, fiul preşedintelui CJ Cluj, a fost condamnat definitiv

| 04 iun, 2014

Alexandru Uioreanu, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a fost condamnat definitiv miercuri de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la opt luni închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri, el având şi obligaţia de a urma un tratament de dezintoxicare.

Alexandru Uioreanu a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj, în septembrie 2013, la un an şi şase luni închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri şi plata unei amenzi de 2.500 lei pentru deţinere de droguri, însă miercuri ÎCCJ a admis recursul acestuia şi i-a redus pedeapsa la opt luni închisoare cu suspendare.

Instanţa supremă i-a impus lui Alexandru Uioreanu un termen de încercare de 2 ani şi 2 luni şi obligaţia de a se supune măsurilor de tratament în scopul dezintoxicării.

În acelaşi dosar, au mai fost condamnaţi Nagy Ferenc la 2 ani şi 6 luni închisoare cu suspendare şi Nagy Gyongyever la 2 ani şi 4 luni închisoare cu suspendare, ambii având aceeaşi obligaţie de a se supune unui tratament de dezintoxicare.

Decizia instanţei este definitivă.

Alexandru Uioreanu a fost trimis în judecată în 23 ianuarie 2013 pentru trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri pentru consum propriu, el fiind acuzat de procurorii DIICOT că a vândut haşiş în şcoli.

Alături de Alexandru Uioreanu au mai fost trimişi în judecată Nagy Ferenc, Nagy Gyongyever, Adrian-Ciprian Tition şi Norbert Borsan, pentru aceleaşi infracţiuni.

Alexandru Uioreanu este fiul lui Horea Uioreanu din prima căsătorie, locuieşte împreună cu mama lui şi este elev la Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică din Cluj.

Săptămâna trecută, preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, a fost arestat preventiv pentru luare de mită.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ