Întâlnire de urgență Dragnea-Tăriceanu, după ce Iohannis a anunțat că refuză revocarea lui Kovesi

| 17 apr, 10:07

Liderii coaliției PSD-ALDE, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, s-au întâlnit luni în biroul de la Camera Deputaților al lui Liviu Dragnea, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că nu o va revoca pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Călin Popescu Tăriceanu le-a spus jurnaliștilor că nu ar dori să facă vreo declarație în acest moment și că va comenta abia după ce va consulta documentul care a stat la baza deciziei președintelui.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a afirmat deja că va ataca la Curtea Constituțională decizia lui Iohannis. Liviu Dragnea a precizat că liderii coaliției îi acordă susținere totală lui Tudorel Toader.
Șeful statului a anunțat, luni, că nu o va revoca pe Laura Codruța Kovesi, întrucât motivele prezentate de Ministrul Justiției nu au fost de natură să-l convingă. ”De altfel, în mare parte, ele nici nu corespund prevederilor legale aplicabile. În concluzie, nu voi da curs propunerii Ministrului Justiției de revocare a doamnei Kövesi, procuror șef al DNA”, a explicat Iohannis.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ