Întâlnire Traian Băsescu-Prințul Charles, luni, la Cotroceni

| 02 iun, 2013

Preşedintele Traian Băsescu îl primeşte, luni, la Cotroceni, pe Prinţul Charles, aflat în vizită în România. Potrivit unui anunţ publicat de Preşedinţie, sosirea Prinţului Charles va avea loc la ora 15:00 în Holul de Onoare, ocazie cu care va fi făcută o fotografie oficială.

Prinţul Charles, moştenitorul coroanei Marii Britanii, a sosit în România joi, la Târgu Mureş şi s-a deplasat la Micloşoara, în Covasna. El a înnoptat, vineri, la una dintre proprietăţile lui din Valea Zălanului, din comuna Malnaş, judeţul Covasna.

Prinţul Charles are patru case în satul covăsnean Valea Zălanului, ultima cumpărată în primăvara acestui an, potrivit primarului din comuna Malnaş, Kasleder Jozsef.

Moştenitorul coroanei Marii Britanii a fost în Transilvania de mai multe ori, în ultimii ani, în vizite private, în judeţele Mureş, Covasna, Harghita şi Braşov. Ultima vizită a Prinţului Charles în România a avut loc în iunie anul trecut, când a mers în localităţile Apold, Daia şi Saschiz. La Saschiz, moştenitorul coroanei britanice a mers la un punct de procesare legume - fructe, iar în localitatea Daia a vizitat o plantaţie de flori a unei fundaţii specializate în biodiversitate.

Tot atunci, Prinţul Charles a avut o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ