Internauţii vor putea să cumpere de pe Amazon prin intermediul contului de Twitter

| 06 mai, 2014

Compania Amazon a prezentat luni o nouă funcţie, care permite utilizatorilor platformei de microblogging Twitter să cumpere de pe acest site de comerţ online fără să se deconecteze de pe reţeaua de socializare.

Denumit "#AmazonCart" în Statele Unite şi "#AmazonBasket" în Marea Britanie - cele două ţări în care funcţia este disponibilă -, sistemul face legătura între contul de Twitter şi cel de Amazon al utilizatorului.

"Este foarte simplu. Când un client citeşte un mesaj al artistului său preferat, al unui expert, al unei mărci sau al unui prieten, ce conţine un link spre un produs de pe Amazon.com, îi va fi suficient să adauge « #AmazonCart» în răspunsul său de pe Twitter pentru ca produsul în cauză să se adauge în coşul său de cumpărături de pe Amazon", a explicat Julie Law, purtătoare de cuvânt a acestui distribuitor online, într-un comunicat. Apoi, utilizatorul trebuie doar să îşi plătească achiziţia făcută pe Amazon.

"Ştim că descoperirea de produse şi de servicii pe Twitter reprezintă ceva natural şi abia aşteptăm să facem ca totul să devină mai uşor pentru utilizatorii noştri", a declarat la rândul său Will Stickney, purtător de cuvânt al platformei Twitter.

Termenii financiari ai acestui acord încheiat de cele două companii online nu au fost divulgaţi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ