Intervenţie de urgenţă a pompierilor la Ministerul de Interne, joi dimineaţă!

| 22 aug, 11:16

Intervenţie de urgenţă a pompierilor în această dimineaţă la sediul Ministerului de Interne, la etajul 6. Fie s-a produs un scurtcircuit, fie a luat ceva foc!

Ar fi ieşit fum dintr-un birou aflat la etajul 6, prin urmare cei care lucrează la MAI au sunat la 112. Au sosit la faţa locului 4 autospeciale ale pompierilor, cu o auto-scară. Nu sunt date că ar fi vorba de un incendiu cu flacără. S-a întrerupt curentul în clădire. Pompierii încearcă să afle dacă a luat ceva foc sau dacă a fost un scurtcircuit. Au ajuns şi 2 ambulanţe SMURD la sediul MAI.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a precizat că un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, într-o cameră a corpului A1 a sediului Ministerului Afacerilor Interne (MAI) situat în Piaţa Revoluţiei din Capitală. Nu au fost persoane care să acuze probleme medicale.

Tag-uri: mai, Pompierii
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ