Întorsătură de situaţie pentru soţia DISPĂRUTĂ a unui politician român. Ce s-a întâmplat

| 18 dec, 11:48

După ce a pus pe jar polițiștii din Timiș, soția lui Adrian Pășcuță, fost consilier județean de Timiș, s-a întors acasă. A lipsit trei zile.

Vă reamintim, femeia a fost dată dispărută încă din 12 decembrie, când mama ei a anunțat poliția, după ce fiica sa a plecat de acasă pentru a rezolva niște probleme în oraș și nu s-a mai întors. Ea povestea că Sofia-Loredana Pășcuță a luat cu ea telefonul, laptopul și o sumă mică de bani.

Sofia-Loredana Pășcuță a fost văzută ultima dată în 12 decembrie. Vineri, 15 decembrie, a revenit acasă, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Femeia de 35 de ani s-a separat recent de soțul ei, fostul consilier județean Adrian Pășcuță. Copiii familiei au rămas în grija bărbatului, iar ea s-a mutat împreună cu mama ei, scrie Tion.ro.

În aprilie 2017 cuplul a fost implicat într-un scandal. Sofia-Loredana Pășcuță l-a acuzat atunci pe soțul ei că ar fi bătut-o. Femeia a depus la acel moment și plângere la poliție, dar și-a retras plângerea la scurt timp după aceea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ