Ioan Rus, SANCŢIONAT de CNCD după ce i-a jignit pe românii din Diaspora

| 24 iul, 17:57

Ioan Rus a fost sancţionat cu avertisment de către Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), după ce a declarat ca românii din diaspora lucrează pe circa 1500 de euro, iar "de banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă", relatează romaniatv.net.

 

Presedintele CNCD, Csaba Asztalos, a declarat că decizia a fost adoptata in unanimitate de Consiliu, miercuri.

CNCD a decis unanim ca declaratiile lui Ioan Rus constituie fapte de discriminare si aduc atingere demnitatii umane pentru cetatenii romani care lucreaza in afara tarii si familiile acestora, a precizat acesta.

Csaba Asztalos a explicat ca s-a decis doar sanctiunea avertismentului deoarece s-a avut in vedere ca Ioan Rus a demisionat din functia de ministru al Transporturilor, dupa aceste declaratii, si si-a cerut scuze.

Citeşte şi: IOAN RUS, scrisoare ŞOCANTĂ către românii din străinătate

Ioan Rus a declarat miercuri, 11 iunie, la Digi24, ca romanii din diaspora lucreaza pe circa 1500 de euro, iar "de banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva".

"Romania are 3 milioane de oameni sa zicem, din forta activa, in acest moment in Occident. 3 milioane, dintre care vreun milion sunt fierari, betonisti, zidari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi etc. prin Europa. Au poate 1500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. De 700 de euro vin acasa jumatate", declara Rus. Ulterior, acesta si-a cerut scuze si a demisionat din functie.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ