Iohannis: ”Nu vom introduce restricții noi de Sărbători, cele în vigoare rămân!”

| 24 dec, 15:47

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că de Sărbători nu se vor introduce restricții noi, cele de până acum rămânând în vigoare.


 

 

„Pandemia, din păcate, e cu noi, chiar dacă în ultimele zile avem relativ mai puține persoane infectate. Dragi români, vă rog să vă feriți de boală și să-i feriți și pe ceilalți. Nu-i de joacă. Nu vom introduce restricții noi de Sărbători, dar restricții în vigoare acum rămân toate în vigoare. Sunt obligatorii, nu opționale. (...) În perioada Sărbătorilor aveți grijă de voi, de cei dragi vouă. Respectați restricțiile”, a spus șeful statului, potrivit HotNews.ro.

Președintele Klaus Iohannis a avut joi, la Palatul Cotroceni, o ședință de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19.
La discuțiile cu șeful statului au participat premierul Florin Cîțu, vicepremierul Dan Barna, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, și Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.
Românii vor petrece sărbătorile de iarnă cu restricții adoptate de autorități pe fondul pandemiei de COVID-19. Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis pe 10 decembrie prelungirea stării de alertă în România, astfel că va rămâne în vigoare inclusiv interdicția de a circula după ora 23.00.

CNSU a adoptat hotărârea nr. 58, prin care se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul național, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu 14 decembrie. În baza acestei decizii, în ședința de vineri a Guvernului va fi adoptată o hotărâre privind prelungirea stării de alertă în România.

 

Tag-uri: pandemie, români
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ