Iohannis a depus o coroană în memoria victimelor Revoluţiei, în Piaţa Universităţii

| 22 dec, 2014

Preşedintele Klaus Iohannis a depus, luni, o coroană, în Piaţa Universităţii, în memoria victimelor Revoluţiei, într-o ceremonie care a durat aproximativ două minute, el urmând să acorde, la ora 16.00, prima decoraţie din mandat, preşedintelui Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici, Octav Bjoza.

Klaus Iohannis a sosit la troiţa din Piaţa Universităţii la ora 10.00, circulaţia în zonă fiind parţial întreruptă, pe o bandă. La ceremonie, care a durat două minute, a fost prezentă şefa protocolului, Delia Dinu şi reprezentanţii SPP.

Preşedintele Klaus Iohannis a ţinut un scurt moment de reculegere, cu mâna în dreptul inimii, în momentul depunerii coroanei.

Luni, şeful statului va acorda şi prima decoraţie din mandatul prezidenţial.

La ora 16.00, în Sala Unirii, din Palatul Cotroceni, va avea loc ceremonia de decorare a lui Octav Bjoza, preşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici din România, a anunţat Administraţia Prezidenţială, într-un comunicat de presă remis presei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ