Iohannis: Candidatura mea dovedeşte că societatea românească e mult mai bună decât renumele ei

| 24 oct, 2014

Candidatul Alianţei Creştin Liberale (ACL) la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a declarat vineri, la Timişoara, că societatea românească este mult mai bună decât renumele ei, lucru dovedit prin candidatura sa.

'Candidatura mea dovedeşte că societatea românească, cel puţin partea ei politică, pentru că aceasta s-a exprimat până acum, este mult mai bună decât renumele ei. Altfel, cum să fie desemnat un membru al minorităţii germane, care este creştin, dar nu ortodox, pentru calitatea de candidat la Preşedinţia României şi mulţumesc pentru această încredere', a afirmat Iohannis.

La prezentarea volumului său intitulat 'Pas cu pas', în prezenţa a peste două sute de membri de partid şi simpatizanţi, Iohannis a spus că multe persoane ar putea fi dezamăgite, întrucât în carte nu apar lucruri senzaţionale şi că nu s-a referit decât în treacăt la câteva evenimente foarte importante şi interesante din vara anului 2014.

'A rămas netratat, în fond, capitolul despre cum am reuşit noi, Partidul Naţional Liberal (PNL), să obţinem rezultatele pe care le-am avut la europarlamentare, cum am negociat fuziunea, ce s-a întâmplat atunci când am ajuns preşedintele PNL, cum am pregătit campania electorală, cum am pregătit strategia, ce discuţii am avut, cum au decurs ele, şi, sigur, încă nu scrie cum am câştigat Preşedinţia, dar pot adăuga acest ultim capitol', a menţionat Klaus Iohannis.

Tag-uri: ACL, Klaus Iohannis, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ