Iohannis: CSAT a decis ca Guvernul să ia măsuri pentru schimbarea cadrului legislativ în problema defrișărilor ilegale

| 09 iun, 19:00

Klaus Iohannis a declarat că la nivelul Consiliului Suprem de Apărare a Țării s-a decis ca, în ceea ce privește defrișările ilegale, Guvernul României să ia măsuri pentru schimbarea cadrului legislativ astfel încât să existe o legislație "coerentă, clară și riguroasă" în domeniu.

"Am căzut cu toții de acord că problema defrișărilor ilegale ține de securitatea națională. CSAT a decis ca Guvernul României să ia măsuri pentru schimbarea cadrului legislativ, astfel încât să existe o legislație coerentă, clară și riguroasă care să nu mai permită perpetuarea acestui fenomen", a afirmat Iohannis, într-o declarație de presă la finalul ședinței CSAT.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, declaraţie ciudată despre Victor Ponta: Probabil nici nu l-aş fi suspendat din funcţie

"Totodată, Consiliul a hotărât ca Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, împreună cu celelalte instituţii responsabile în domeniu, să întreprindă măsurile necesare pentru identificarea terenurilor agricole degradate şi potenţial poluate, care pot face obiectul împăduririlor şi să stabilească măsuri complete pentru monitorizarea şi controlul activităţilor de amenajament, împădurire şi exploatare a fondului forestier, precum şi pentru stimularea producţiei interne de produse finite", a mai declarat preşedintele.

Citeşte şi: Iohannis: Membrii CSAT au decis promovarea Strategiei Naționale de Apărare către Parlament pentru a fi adoptată

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ