Iohannis: "Dacă se iau măsuri stricte se pot ţine alegeri"

| 12 aug, 19:26

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, că, dacă se iau măsuri stricte se pot ţine alegeri, dar că numărul critic de îmbolnăviri Covid-19 de la care nu mai pot avea loc alegerile va fi anunţat de Ministerul Sănătăţii şi de Institutul Naţional de Sănătate Publică.

 

Iohannis a fost întrebat miercuri, în conferinţa de presă, care ar fi numărul de cazuri de infectare cu noul coronavirus care ar putea duce la amânarea alegerilor.
“Acum asta cu am fost acuzat sună puţin ciudat. Aşa funcţionează democraţia. Din când în când se ţin alegeri. Ele trebuiau ţinute în iunie. Nu s-au putut ţine atunci fiindcă nu s-a găsit o cale de organizare cu măsuri suficiente. Acum Parlamentul a stabilit pe 27 septembrie alegerile. Asta nu am stabilit nici eu, nici Guvernul, asta să fie clar în caz că cineva acuză pe cineva. Dacă se iau măsuri sanitare stricte, se pot ţine alegeri. Însă care e numărul critic când nu se mai pot ţine alegeri, asta trebuie să ne spună Ministerul Sănătăţii şi Institutul Naţional de Sănătate Publică”, a declarat Klaus Iohannis.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ