Iohannis, despre legea votului prin corespondență: Partidele să poftească la treabă

| 07 sep, 22:22

Președintele Klaus Iohannis a afirmat, luni seara, că nu crede că în cazul legii prin corespondență mai trebuie să inițieze o consultare cu partidele parlamentare, arătând că acestea s-au angajat să o abordeze cu toată forța, motiv pentru care ar trebui să poftească la treabă.

"Nu cred că este nevoie de o nouă rundă de consultare inițiată de mine. Pe de altă parte, am constatat cu mulțumire că partidele în această sesiune doresc să abordeze, cel puțin așa am înțeles din comunicarea publică, cu toată forța această lege a votului prin corespondență. Sper să se țină de ea și până la sfârșitul sesiunii să avem această lege. Este o promisiune pe care au făcut-o toate partidele, vă amintiți? După ce au ieșit de la mine, de la consultări. Toți au dat declarații, toți au spus că vor legea respectivă. Să poftească la treabă", a afirmat Iohannis, în conferința de presă de la Palatul Cotroceni.

Președintele Iohannis a avut în aprilie consultări cu formațiunile parlamentare pe marginea votului românilor din Diaspora.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ