Iohannis despre reînvestirea Laurei Codruţa Kovesi: Rezultatele de la DNA vorbesc de la sine

| 03 mar, 18:35

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că a fost informat despre începerea procedurilor în cazul reînvestirii la conducerea DNA a Laurei Codruţa Kovesi.

"Este evident că am fost informat despre acest demers şi m-am exprimat deja în public de două ori. Cred că rezultatele de la DNA vorbesc de la sine", a spus Iohannis, într-o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni, întrebat dacă va semna reînvestirea Laurei Codruţa Kovesi ca şef al DNA. 

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a transmis către Consiliul Superior al Magistraturii propunerea de reînvestire a Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. 

Purtătorul de cuvânt al CSM, Dana Pantazi, a confirmat joi, pentru Agerpres, că propunerea ministrului Justiţiei pentru reînvestirea şefului DNA a fost înregistrată, fiind primită în data de 29 februarie. 

Secţia pentru procurori a CSM urmează să stabilească un calendar în vederea avizării propunerii înaintate de către ministrul Raluca Prună.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ