Iohannis: Formaţiunea lui Tăriceanu, creată şi hranită de PSD

| 13 iun, 2014

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, este de parere ca noua formatiune a fostului premier liberal Calin Popescu Tariceanu a fost "creata si hranita de PSD".

"Liberalismul in PNL nu a fostniciodata in pericol sau sub asediu, in ultimii 139 de ani si un pic, si nici nu va fi in urmatoarea perioada. Nicio filiala din PNL nu urmeaza aceasta cale alternativa prezentata ieri", a declarat primarul Sibiului, vineri, facand referire la faptul ca, joi, Tariceanu si-a lansat organizatia intitulata "Grupul de Initiativa pentru pastrarea identitatii liberale".

Klaus Iohannis a precizat ca cei care i s-au alaturat fostului premier liberal sunt oameni care fie au parasit partidul, au fost dati afara sau au plecat la acel grup "din cauza unor frustrari". "Liberalismul in Romania trebuie sa traiasca in PNL si nu poate sa traiasca in bratele unei formatiuni cvasi-politice create si hranite de PSD", a mai spus presedintele interimar al PNL.

Joi seara, Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca nu confirma, dar nici nu infirma o posibila apropiere a nou-infiintatului grup de PSD: "Nu ma deranjeaza aluziile legate de o posibila apropiere de PSD, nu o confirm, dar nu o infirm; nu mi-e jena cand se vorbeste de PSD, le aduc aminte tuturor ca, in 2007, PNL a ramas la guvernare numai datorita sprijinului PSD in Parlament".

Printre parlamentarii care s-au alaturat ONG-ului lui Tariceanu se numara doi senatori si 12 deputati, inclusiv Daniel Chitoiu, Mihai Stanisoara, Andrei Gerea, Daniel Barbu si Gratiela Gavrilescu, precum si fostul ministru Radu Stroe.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ