Iohannis și Dăncilă, față în față la învestirea noului ministru al Afacerilor Europene

| 14 noi, 11:53

Klaus Iohannis a acceptat propunerea PSD legată de numirea lui George Ciamba ca ministru delegat al Afacerilor Europene, pe postul lăsat liber de demisionarul Adrian Negrescu.

George Ciamba a depus miercuri jurământul la Palatul Cotroceni pentru preluarea portofoliului rămas vacant la Afacerile Europene.

Ceremonia de la Cotroceni vine într-un moment tensionat în care capacitatea României de a prelua președinția rotativă a UE este pusă sub semnul întrebării. Viorica Dăncilă l-a acuzat pe Iohannis de transmiterea unui mesaj subversiv în Europa.

Jurământul noului ministru PSD se face la mai puțin de 24 de ore distanță de rezoluția dură din Parlamentul European împotriva României și de raportul devastator al CE pe justiție.

Pe de altă parte, Iohannis amână o decizie în privința Ecaterinei Andronescu, propusă de Liviu Dragnea la Educație. Dragnea și Tăriceanu au transmis că nu merg la ceremonia de miercuri de la Cotroceni.

Tag-uri: george ciamba
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ