Iohannis îl decorează pe Ilie Năstase la vârsta de 70 de ani

| 19 iul, 10:46

Preşedintele Klaus Iohannis îl va decora, astăzi, într-o ceremonie la Palatul Cotroceni, pe fostul tenismen Ilie Năstase, senator UNPR, care împlineşte astăzi 70 de ani.

Ilie Năsatse a ajuns senator în mai 2014, după ce a candidat din partea PC pe locul rămas vacant în urma demisiei lui Dan Voiculescu, în colegiul 8 din Sectorul 4 al Capitalei. Ulterior, Ilie Năstase s-a înscris în UNPR, la invitaţia lui Gabriel Oprea, pe atunci preşedintele partidului.  „El ( Gabriel Oprea-  n.r.) este un om foarte disciplinat. Acest lucru m-a atras. El de mic e un adevărat militar. Îmi place pentru că în România trebuie să fie cineva care să conducă în maniera în care el a condus. El e o mână puternică, cu toate că s-au întâmplat nişte lucruri... Eu nu cred că e vina lui", spunea Ilie Năstase despre Gabriel Oprea, după moartea poliţistului Bogdan Gigină, antemergătorul lui Gabriel Oprea. 

Ilie Năstase a fost şi unul dintre susţinătorii lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale din 2014. “E un tânăr căruia îi place sportul, care a declarat că asta e o prioritate. E tânăr, e ambiţios. Îl prefer pentru că îi place sportul şi mie la fel. Am încredere în el că e tânăr, are o oarecare experienţă, a fost primul ministru al României”, spunea fostul tenisman despre Ponta în campania electorală din toamna lui 2014

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ