Iohannis, la finalul vizitei la un centru de vaccinare anti-COVID: ”Mergeţi la vot, ca nu păţim ca în 2016!”

| 03 dec, 20:00

Preşedintele Klaus Iohannis a îndemnat alegătorii joi, la finalul vizitei la un centru de vaccinare anti-COVID, să meargă la vot, ”ca să nu păţim ca în 2016, cand printr-o prezenţă scăzută a câştigat PSD”. Pfreşedintele a subliniat că sondajele indică PNL drept câştigător al alegerilor parlamentare de duminică şi că şi el îşi doreşte ca PNL să câştige, dar că alegerile se câştigă la urne.

 

„Foarte pe scurt ceva şi despre altă campanie, despre campania electorală. Este uşor de observat că în ultimele zile tot mai des auzim despre sondaje, toată lumea, toate partidele prezintă sondaje. Într-un fel este bine, cam în toate sondajele câştigător e dat PNL, ceea ce este un lucru bun. Şi eu îmi doresc să câştige PNL, dar daţi-mi voie să vă spun, dragi români, alegerile nu se câştigă în sondaje, alegerile se câştigă la urne. Alegerile se câştigă prin vot. Aşadar vă rog să mergeţi şi să votaţi. Este extrem, extrem de important. Aţi fost alături de mine în 2019, în primăvară la referendum şi am reuşit să oprim ciopârţirea legilor justiţiei. Aţi fost alături de mine la alegerile prezidenţiale şi, dragi români, mergeţi la vot, mergeţi la vot ca să nu păţim ca în decembrie 2016, când printr-o prezenţă scăzută la vot, a câştigat PSD-ul şi a urmat coşmarul de ani de zile în care PSD-ul şi-a bătut joc de ţară, şi-a bătut joc de justiţie, şi-a bătut joc de investiţii publice. Aşa ceva nu ne mai dorim. În consecinţă, vă rog să mergeţi la vot. Votaţi! Alegerile se câştigă prin vot. Aţi fost alături de mine, votaţi echipa cu care vom reconstrui România, votaţi pentru România normală”, a afirmat Iohannis.
PNL înregistrează, în luna noiembrie, 28,5% din intenţiile de vot la alegerile parlamentare, în scădere faţă de 32,6% din voturi în octombrie, iar PSD are 23,6%, în creştere faţă de luna precedentă, când era creditat cu 21,7%, relevă Eurobarometrul Europa FM realizat de IMAS şi prezentat miercuri.

 

Tag-uri: PNL, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ