Iohannis: Partidele să se pregătească pentru o campanie electorală fără mizerii

| 07 oct, 13:48

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri că îşi doreşte o campanie electorală pentru alegerile parlamentare curată, centrată pe problemele care îi preocupă pe români şi ''fără mizerii''.

"Ne apropiem cu paşi repezi de campania electorală şi îmi doresc foarte mult şi mi-ar plăcea, recunosc că mi-ar plăcea, să avem o campanie electorală, cum se spune, curată, centrată pe problemele care preocupă pe români şi nu pe aruncatul imaginii dintr-o parte şi în cealaltă. Deci, ideea de bază a fost un îndemn pentru politicieni, pentru partidele politice, să se pregătească pentru o campanie electorală fără mizerii cum, din păcate, am avut de prea multe ori, şi centrată pe problemele care trebuie rezolvate", a spus preşedintele, la Palatul Cotroceni. 

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, că înţelege "toată lumea" faptul că România se află în campanie electorală şi se aşteaptă rezultatul alegerilor, opinând însă că nu este bună cearta "ca la uşa cortului". 

Iohannis s-a confruntat, joi dimineaţă, cu o situaţie neprevăzută. Potrivit programului său oficial, şeful statului urma să susţină un discurs la evenimentul "Diaspora Business Summit. Împreună pentru România", organizat la Palatul Cotroceni, dar în ultimul moment intervenţia a fost susţinută de către purtătorul de cuvânt, Mădălina Dobrovolschi.

Klaus Iohannis a revenit după puţin timp şi a explicat că a avut "o întâlnire importantă", dar nu a dorit să spună cu cine şi pe ce subiect a fost întâlnirea. 

Întrebat de jurnalişti dacă întâlnirea are implicaţii pe plan extern, şeful statului a răspuns: "Deocamdată nu apar implicaţii în extern fiindcă toată lumea înţelege că în România este campanie electorală, ca la noi, şi toţi aşteaptă rezultatul alegerilor din decembrie, însă bine nu ne facem dacă ne certăm ca la uşa cortului".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ