Iohannis: Privesc cu încredere spre 2016. Vreau ca schimbările în bine să capete contur şi consistenţă

| 31 dec, 17:24

Preşedintele Klaus Iohannis priveşte cu încredere anul 2016, el afirmând, joi, în mesajul transmis cu ocazia Anului Nou, că depinde numai de noi să folosim oportunităţile pe care le avem pentru a progresa şi a face din România ţara pe care ne-o dorim, transmite Agerpres.

"Dragi români, astăzi, când sărbătorim trecerea în noul an, vă urez tuturor un 2016 fericit, bogat în împliniri şi mai înalt în aspiraţii. (...) Privesc cu încredere spre 2016. Vreau ca schimbările în bine să capete contur şi consistenţă. Depinde numai de noi să folosim oportunităţile pe care le avem pentru a progresa şi a face din România ţara pe care ne-o dorim. La mulţi ani, dragi români, oriunde v-aţi afla!", spune şeful statului în mesajul video postat pe pagina sa de Facebook. 

Iohannis arată că pentru "noi toţi anul care se încheie a fost unul complicat, marcat de grele încercări, cu momente de cumpănă, cu decizii dificile, dar necesare". 

"2015 a fost, însă, şi anul recâştigării normalităţii, anul în care au fost puse bazele unei reconstrucţii profunde la nivelul societăţii româneşti. Cu speranţă, curaj şi determinare, românii au demonstrat că orice impas poate fi depăşit", mai spune preşedintele Klaus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 ian, 13:38
Romanul proletar,Sibian
apreciere discurs jOHANIS DE AZI
Vai de capul statului(noi in intreg,inclusiv cei care se considera,stat si un fel de dumnezei) cu Klaus-Werner si gasca lui,si cu gasca manipulantilor si manipulitilor,interni si externi.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ