Traian Băsescu, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre casele lui Iohannis din Miami

| 29 dec, 16:59

Fostul preşedinte Traian Băsescu a lansat, marţi, un nou avertisment privind creşterea salariului minim pe economie, majorarea salariilor bugetarilor şi adoptarea pensiilor speciale, cerându-le politicenilor să nu joace ţara "la ruletă şi la păcănele". Mai mult, Băsescu a vorbit despre casele lui Klaus Iohannis de la Miami.

Traian Băsescu susţine că majorarea salariului minim la 1.250 de lei este "o greşeală".

"România face simultan două operatiuni: reducere de de fiscalitate si crestere de venituri pentru populatie. Sunt ca 2 trenuri care sunt pe aceeaşi linie şi merg în directii contrare, iar coliziunea va fi cumplita.

Am propus suspendarea tuturor facilitităţilor prevazute sa intre in vigoare la 1 ianuarie,  precum si cresterea salariului minim pe econonmie, pana la jumatatea anului, sa vedem ce se inampla. (...)

Cert este ca primul lucru pe care trebuie sa-l faca politicieni este sa fie prudenti cand este vorba tara lor. Cu o tara nu te poti juca cum joci la poker sau cum se numesc alea la care juca dl general Stanculescu ... la pacanele. O ţară nu o poti juca la pacanele sa vezi ce iese. (...)

Preşedintele Iohannis care are deviza "pas cu pas" ar trebui sa priveasca mai atent şi la maririle de salarii pentru demnitari, si la maririle de pensii pe care le-a promulgat, şi la celelalte facilitati fiscale promulgate, pentru ca e usor sa spui pas cu pas, dar e greu probabil pentru politicienii de azi si pentru Guvernul tehnocrat sa nu joace tara la ruleta.

Nu spun ca nu ies lucrurile, s-ar putea să aisă, dar cum iti permiti sa joci o tara la hai sa vedem daca iese. O tara trebuie tratata cu prudenta, aşa cum spunea Iohannis, pas cu pas. (...)

Cred ca tara e jucata la ruleta si s-ar putea sa nu iasa, iar mesajul meu de azi de pe Facebook este in acest sens: Nu jucati tara la ruleta sau pacanele sa vedeti daca iese sau nu! Mai bine luati lucrurile cu prudenta, pentru că o greseală majoră odată făcută nu o platesc politicienii.

Nu va plăti Iohannis, el ramane cu 3 mii de euro salariu, ramane si cu cele 6 case de la Sibiu, si cu cele  de la Miami, nu i le ia nimeni. (...)  Nu i le ia pe cele de la Miami care sunt, sub aparenţă, ale acelui tenismen ratat care cica a fost mare tenismen de a facut investitii la Miami", a declarat Traian Băsescu, la un post de televiziune.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 dec, 01:37
Daniel Spitzer
Castiga bani acasa! Cel mai eficient program de lucru la domiciliu a fost lansat! Castiga bani acasa! Simplu, confortabil, cu rezultate! Porneste imediat si castiga bani acasa! Trebuie doar sa ai calculator, internet si minime cunostinte de folosire a documentelor word si pdf. Cand vrei cu seriozitate sa incepi, cauta-ne la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ