Victor Ponta, ATAC la Iohannis: Sper că am uitat cu toţii "strigătele de alarmă" ale politicienilor "de FLORIDA"

| 07 ian, 10:38

Fostul premier Victor Ponta a lansat un atac la adresa preşedintelui Iohannis pe care îl numeşte "politician de Florida". Şeful statului şi-a petrecut concediul de sărbători în Statele Unite.

"Deci toate masurile economice si sociale luate in 2012-2015 produc roade / trebuie doar sa nu se schimbe (sau strice) nimic.

Ps - sper ca am uitat cu totii "strigatele de alarma" ale politicienilor "de Florida", ale "insolventilor" din presa ( si, sigur , "specialistii de la Consiliul Fiscal" ) care ne tot spuneau si in 2014 si in 2015 ca ne prabusim economic / oricum nu cred ca se pricep si nici nu ii intereseaza economia sau viata oamenilor", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Fostul premier ataşează o stire referitoare la prognoza privind creşterea economică a României. Astfel, Banca Mondială a îmbunătăţit prognoza de creştere a economiei României pentru anul acesta la 3,9%, iar pentru anul următor la 4,1%, şi s-a aliniat astfel estimărilor anunţate de alte instituţii internaţionale, precum Comisia Europeană (CE) şi Fondul Monetar Internaţional (FMI).

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 ian, 14:50
Luiza Popa
pe cine mai intereseaza parerea acestui personaj de trista amintire?
pe Palada,pe Sultanescu,pe Copy Paste?
adica pe cei din catacombe?
07 ian, 16:45
NELU LUPU
Pe foarte multi ne intereseaza pentru ca perioada in care a guvernat a dat roade, roade care au reusit sa-i nemultumeasca pe artizanii Globalizarii!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ