Ponta a depus în instanţă actele de înfiinţare a Asociaţiei 'Black Sea Regional Cooperation Projects 2020'

| 08 ian, 12:42

Fostul premier Victor Ponta a depus la Judecătoria Sectorului 5 o cerere în care solicită judecătorilor să admită acordarea personalităţii juridice Asociaţiei "Black Sea Regional Cooperation Projects 2020", transmite Agerpres.

Actele de înfiinţare au fost depuse în instanţă pe data de 15 decembrie 2015, primul termen al procesului fiind stabilit pentru 14 ianuarie. 

Presa a relatat că Victor Ponta va îndeplini funcţia de preşedinte al acestei asociaţii, care se va axa pe proiecte internaţionale. Vicepreşedinţii acestei asociaţii ar urma să fie Nicolae Bănicioiu, fostul ministru al Sănătăţii, şi Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii în Guvernul Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 ian, 14:16
Lafundatie Vremsinoi 80
hotnews
In rechizitoriu este mentionat si numele lui Nicolae Banicioiu. Doua dintre cele 80 de fete care au dat declaratii in cadrul dosarului au mentionat numele presedintelui TSD. Una a amintit faptul ca acesta a participat la o excursie in mai multe tari din Europa, unde l-au insotit pe Robert Negoita si cateva tinere aduse de unul dintre inculpatii din dosar. O alta tanara povesteste ca Robert Negoita i-ar fi propus sa intretina acte sexuale platite cu cativa prieteni ai sai. Cei nominalizati sunt Nicolae Banicioiu si cantaretul Adrian Enache.
08 ian, 12:58
Elena Constantin
Bomba,senzational,fantastic,bombastic,soc....
in sfarsit,cei trei smecherasi,deghizati in consultanti politici:Sultanescu,Palada si Teodorescu,au reusit sa-l faca pe Ponta Presedinte...
a durat putin mai mult,dar succesul este garantat
felicitari....si-au meritat banii
08 ian, 14:03
Alfred Bulan
sper sa o ia in fundatie si pe Dra Ministru Usturoievici
evident,pentru buget

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ