Iohannis: Silaghi a fost ales pentru că a fost un ministru bun şi problema cu ANI a fost rezolvată

| 18 iul, 2013

Liberalii l-au propus pe colegul lor, deputatul Ovidiu Silaghi, pentru funcţia de ministru al Transporturilor, luând în calcul criteriul politic, experienţa ca fost "ministru bun" şi faptul că nu mai are probleme cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI), a spus joi, într-o conferinţă de presă, prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a precizat că desemnarea lui Silaghi la Transporturi a fost hotărâtă în cadrul partidului. "Domnul Silaghi a mai fost ministru şi s-a considerat că a fost un ministru bun. Faptul că nu a mai fost cooptat în Guvernul Ponta 2, de după alegerile parlamentare, s-a datorat faptului că a avut o problemă specifică ANI, care a fost rezolvată între timp", a explicat Iohannis.

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a anunţat marţi că deputatul liberal Ovidiu Silaghi este propunerea liberalilor pentru funcţia de ministru al Transporturilor.

"Îmi face mare plăcere să vă anunţ că s-a luat hotărârea cu o mare majoritate de voturi. S-a votat colegul nostru Ovidiu Silaghi, care este astfel propunerea oficială pentru funcţia de ministru al Transporturilor", a declarat marţi Iohannis, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL.

Iohannis a spus că el a făcut propunerea în cadrul BPN al PNL privind nominalizarea lui Silaghi la conducerea Ministerului Transporturilor, după ce a discutat cu preşedintele liberalilor, Crin Antonescu.

Potrivit prim-vicepreşedintelui liberal, Silaghi a fost singura propunere discutată în cadrul conducerii PNL pentru şefia Ministerului Transporturilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ