Iohannis, un nou atac devastator la PSD: "Toţi muncesc pentru hoţul din frunte!"

| 24 mai, 19:42

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat, joi, un nou atac devstator la adresa PSD. "Nu au niciun concept, muncesc cu toții pentru hoțul din fruntea partidului”, a afirmat şeful statului la Cluj napoca, unde şi-a lansat noua carte. "EU RO".

”La noi, vedem de doi ani și jumătate un partid catastrofă, cu o guvernare catastrofală. Ei, cineva trebuie să fie vinovat pentru toate astea. Cum poate să spună PSD-istul că ei nu au un concept și lucrează toți pentru hoțul din vârful partidului. Ei au căutat un alt vinovat și în această campanie au ales să atace Uniunea Europeană.”, a declarat Klaus Iohannis.

Şeful statului a acuzat PSD şi de degradarea discursului electoral până la nivel de mahalagism. "Eu acuz politic pentru că PSD a ratat guvernarea și din partea cealaltă vine unul și spune că președintele este mut. Cu așa ceva nu vi în politică, cu așa ceva te duci la can can. (...) Ce pot să discut cu unii pe care îi acuz politic, iar ei îmi răspund jignindu-mi persoana. Eu pot să trăiesc cu asta, dar nu ne ajută deloc în dezbaterea politică. (...) Eu cred că românii s-au săturat de aruncatul de lături în politică și cred că vor veni tot mai des politicieni cu discurs politic, nu cu limbaj de mahala.”, a mai afirmat Iohannis.

Tag-uri: dragnea, iohannis, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ